Evenementen

Event-apps voor vakbeurzen, congressen, festivals en netwerkbijeenkomsten

Evenementlocaties

Locatie apps voor conferentiehotels, congrescentra, beurs- en evenementenhallen en theaters

Organisaties

Multi event-apps voor branche organisaties, ondernemersverenigingen en onderwijsinstellingen

SNEL EN BETAALBAAR EEN EIGEN MOBILE APP VOOR UW EVENEMENT!

Met EventOPlanner verrast u bezoekers van uw volgende congres, vakbeurs of festival met een uitgebreide event-app. Start met een uitgebreide basis en voeg gaandeweg geavanceerde mogelijkheden toe.

Vertel me meer over jullie event-apps

KANT-EN-KLARE MOBILE APPS VOOR EVENEMENTLOCATIES

Evenementorganisatoren worden steeds veeleisender als het gaat om technologie. Met een eigen evenementlocatie app biedt u hen een kant-en-klare oplossing en blijft u de concurrentie een stapje voor.

Alles over mobile apps voor evenementlocaties

EVENTOPLANNER: NATIVE MOBILE EVENT-APPS, MODULAIR UITBREIDBAAR

Het EventOPlanner platform maakt gebruik van ‘native mobile’ technologie. Optimaal gebruikersgemak en innovatieve functionaliteiten komen binnen handbereik. Denk dan aan pushberichten, iBeacons, indoornavigatie en mobile payments. En uitbreiden doet u stapsgewijs.

Meer weten over het EventOPlanner platform

DE TREND VOOR 2016: DE EVENT-APP

Met een event-app informeert en inspireert u bezoekers en laat u hen actief deelnemen. Voor, tijdens en na het evenement!

Bekijk hier waarom een evenement in 2016 niet meer zonder event-app kan (uitzonderingen daargelaten)!

10 nov 2015

Voor The Hague Tower, of de Haagse Toren in gewoon Nederlands (en het Strijkijzer in de haagse volksmond) hebben we een uitgebreide mobile app ontwikkeld. De hoogste evenementenlocatie van Den Haag en omstreken gebruikt de app om bezoekers algemene informatie over faciliteiten en de omgeving te geven. Daarnaast kunnen bezoekers van evenementen in de toren een interactief programmaboekje inclusief plattegrond raadplegen.
En ook het reserveren van een tafel of appartement is in de app voorzien.

01 mrt 2015

EventOPlanner wordt partner van de CLC Vecta (kort voor Centrum voor Live Communication), dé brancheorganisatie voor organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives.

01 feb 2015

Vanaf 2 maart is het weer zover! In Barcelona vindt het World Mobile Congres plaats, ’s werelds belangrijkste evenement op het gebied van mobiele technologie. Rondom het MWC ontmoeten Nederlandse bezoekers van het evenement elkaar op het Dutch Mobile Networking Event. Voor DMNE 2015 maakt EventOPlanner de event app.