• (Digitale) expertise in de evenementenbranche

Flexibel
platform

Snelle
levertijd

Ondersteuning
op maat

Betaalbare
producten

Een betaalbare aanbieder met flexibiliteit voor maatwerkoplossingen.

Een mobile app zonder maatwerk is gebouwd binnen twee dagen. De levertijd is vooral afhankelijk van de aanlevering van materialen en de reviewtijd van app stores.
Maatwerk wordt gerealiseerd op basis van kant-en-klare modules, waardoor je kunt rekenen op bewezen technologie. Ruime ervaring binnen de eventbranche versterkt dit.

Het modulaire platform geeft ruimte voor maatwerk. Daarnaast opereert EventOPlanner regionaal voor intensieve samenwerkingen en is er vrijheid in het bepalen van businessmodellen.

Mobile apps worden gebouwd op basis van kant-en-klare modules. Programmering is niet meer aan de orde. Vaste elementen in de template worden aangepast om grafisch vormgeving te minimaliseren.
EventOPlanner werkt continue aan uitbreiding van het platform. De focus ligt op events, customer journey management en iBeacons. Nieuwe modules kunnen via updates worden toegevoegd aan de mobile apps.
Project management met ruime ervaring binnen de eventbranche en consultants met veel technisch inzicht en kennis over de marketing van vandaag, zorgen voor de juiste strategie en daadkracht achter elk project.

Single Event
Edition

Breng je event naar een hoger niveau met een evenement app.
Ontdek

Waarom een
event app?

Evenement apps zijn volledig ingeburgerd. Wat is de toegevoegde waarde voor jouw event?
Ontdek de klantreis van bezoekers

Samen kijken naar jouw mogelijkheden?